marți, 19 aprilie 2016

Beneficiile ceaiurilor pentru slăbit într-o dietă


Într-o cură de slăbire, pe lângă o dietă săracă în grăsimi şi bogată în fructe şi legume, se recomandă şi consumul de ceaiuri pentru slăbit. Acestea ajută la eliminarea toxinelor din sânge şi a excesului de apă, favorizează arderea grăsimilor, suprimă pofta de mâncare şi pune metabolismul în mişcare.

Ceaiurile pentru slăbit se beau în anumite momente ale zilei, în funcţie de proprietăţile specifice. Spre exemplu: ceaiurile depurative se beau înainte de masă, ceaiurile cu efect laxativ se consumă după masă, seara, ceaiurile diuretice şi cele tonice nu se beau seara, iar ceaiurile cu efect calmant se consumă seara, înainte de culcare.

Trebuie consumate între una şi trei căni de ceai pe zi, infuzat şi neîndulcit. Dacă nu eşti obişnuit cu o cantitate aşa multă de ceai, poţi consuma pentru început, doar o cană pe zi.

Ceaiurile bune pentru slăbit sunt următoarele:
- ceai de soc
- ceai verde Mate
- ceai de urzică
- ceai de mentă
- ceai negru PuErh
- ceai roşu
- ceai alb
- ceai de coada calului
- ceai de păpădie


Eu vă recomand să le încercaţi pe rând, pentru a vedea cu care vă împăcaţi mai bine şi care vă ajută cel mai mult la slăbit. Mai multe informaţii despre ceaiurile pentru slăbit, puteţi găsi aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu